Pane oma Ônn proovile kasiino slotis Long Mu Fortunes

Pane oma Ônn proovile kasiino slotis Long Mu Fortunes

Pane oma Ônn proovile kasiino slotis Long Mu Fortunes

11/9/2019

Ilus punasesse riietatud naine on tulnud taevast maa peale koos oma ĂŒllate draakonitega, et sina saaksid osa mĂ€ngust Long Mu Fortunes. Ära karda neid, sest just Long Mu garanteerib sulle hea Ă”nne.

Microgaming on turule toonud tĂ€iesti uue hiinateemalise niĆĄi, mida mĂ€ngijad armastavad. Kasiino slot Long Mu Fortunes on inspiratsiooni ammutanud Hiina mĂŒĂŒtilisest naisest Long Must, keda teati hiljem kui draakonite jumalanna. 

Microgamingu versioon ei erine sellest loost vĂ€ga palju, sest sinu pĂŒhendumist hinnatakse sama palju kui Long Mu oma. Tee panus, keeruta ratast ja sellega on sul vĂ”imalik vĂ”ita lausa kuni 5000 korda sinu kasuks. Selles mĂ€ngus on 5 rida, 10 panustamisliini ja 96.44 protsendiline RTP.


Nagu Long Mu armastus oma draakonite vastu on piiramatu, on piirideta ka selle sloti omadused. Long Mu draakonid Àrkavad ellu, kui ilmub respin (uus keerutus), mille puhul punane draakon hÔivab terve rea, enne kui uuesti keerutada saab.

Iga kord, kui punane draakon ilmub, on vĂ”imalus koguda mĂŒnte jackpoti jaoks, mis vĂ”ib olla 100 kuni 5000 korda sinu kasuks. 

MĂ€ngus on ka mitmekordistajad, mis vĂ”ivad vĂ”ite suurendada kuni 3 korda. Ja see pole veel kĂ”ik, Free Spin Scatter sĂŒmbolid vĂ”ivad ilmuda nii teisel, kolmandal kui neljandal real ja nendega on vĂ”imalik vĂ”ita 10 keerutust ja saada kahekordselt tagasi oma panus. 

Draakonid on Hiina kultuuris Ă”nne sĂŒmbolid ja neid on mĂ€ngus Long Mu Fortunes vĂ€ga palju. Enne kui sa tutvud vĂ”imsate draakonitega, tervitab sind ka Long Mu ise. Keerutusi tehes tĂ”mbab orientaalne muusika sind Hiina traditsiooniliste graatsiliste ja vĂ”imsate sĂŒmbolite maailma. 

Sarnaselt Hiina kunstile ĂŒmbritsevad ka graafikat keerukad ja Ă”rnad jooned, mis on tehtud julgete vĂ€rvidega ning kogu mĂ€ngu tegevus toimub looduses.

Long Mu Fortunes on ainult ĂŒks paljudest Microgamingu hiinateemalistest slottidest. Varandusi on vĂ”imalik vĂ”ita ka mĂ€ngus Emperor of the Sea ja imperaatori losse saab kĂŒlastada mĂ€ngus Huangdi: The Yellow Emperor

 

Slots.io lehel on palju erinevaid mÀnge romantikast pÔnevuseni!

Alusta mĂ€ngimist 5 sekundiga, sest registreerumisele aega ei kulu! 

Viimased uudised